Dus je snapt die arrogante, elitaire A good-holes niet die denken dat ze thinner zijn dan iedereen?

GUTFELD: Precies. Dus Tyrus, om op deze theorie voort te bouwen, zouden emergency room geen journalistieke scholen moeten zijn perish direct uit de middelbare university komen?

TYRUS: Jij — arme Greg, lieve jongen. Je probeert iets te begrijpen dat onzinnig try. Ze doen hier geen onderzoek naar. Als ik deed wat perish eerste verslaggever deed inside the onze reveal — Kat, mag ik je papieren also lenen, alsjeblieft?

TYRUS: Geef ze hier gewoon. Ik kijk niet naar je spullen. Maar terwijl je me een vraag stelde, ging het goed, er waren enkele vrachtwagenchauffeurs durante ze zijn meestal empty en racisme durante je zou — aan het einde van de- tell you, zijn alsof je weg curved.

Dentro de ze zijn nooit buiten perish redactiekamers gereisd, from wat dan ook dat ze volledig zijn losgekoppeld van de- echte wereld, from ze komen within the een elitecategorie waar ze gewoon niet om de echte wereld geven

TYRUS: Er try een grafiek perish liet zien hoe — ik heb zoiets van, ik ben nu bezig fulfilled wiskunde came across mijn kinderen. Er is een grafiek die gemiddeld 127 procent bedroeg. Dentro de ze probeerden te zeggen hoeveel verschillende —

TYRUS: Maar om hun cijfers er goed uit te laten zien, moesten ze voor 55-jarige blanke mannen twenty-seven procent optellen.

TYRUS: Het maakte niet — ik heb zoiets van, wacht, 16 plus 79 together with twenty two, in addition to, mijn dochter got gelijk? Ik bedoel, dit is — daar hebben i mee te maken. Als je um, als je punt gebruikt —

GUTFELD: Ja, ik vraag myself af waar u curved begonnen. Zoals, emergency room moet een pre um zijn, een back tijdperk waarin niemand um zei. Ik weet het niet.

GUTFELD: Ja. Doe het niet. OKE. Er was dus een kloof tussen de mass media dentro de eigenlijk het grootste deel van Amerika. Ik probeer erachter te komen off het mogelijk are om daar op de- een regarding andere manier een einde aan te maken. Was emergency room een manier regarding was het gewoon deze industrie inside the termen van — zoals, als ze vrachtwagenchauffeurs niet kunnen begrijpen, als ze de- toeleveringsketen niet begrijpen, en ze denken dat het iets try — denken ze dat inflatie een goed ding. Ze begrijpen niet wat iedereen doormaakt, ze zijn zo ver verwijderd.

PAVLICH: Dus ik ben een vrouw van de mensen die dat begrepen. Er is dus hoop voor de news from inside the de- toekomst. Het probleem try A beneficial, de meeste journalisten zijn gevestigd inside the Ny en D.C. durante ze komen niet van buitenaf, from ze zijn emergency room al zo lang.

Dus voor iemand als Tiffany off Stephanie Ruhle away from Brian Stelter, is actually het zoiets als, hoe denk je dat je eten during the New york city komt? Wil je echt beginnen met de- weg af te gaan van, het kan me schelen wat de kleur van mijn vrachtwagenchauffeur is? Ik accepteer alleen eten during the New york van de- blanke child from van de — van wie dan ook, geen blanke journal. Ik bedoel, kom op, als je echt perish weg wilt inslaan, zal het back erg slecht voor je zijn.

Op een vrachtwagen, en daarom, gaat al het andere into the prijs durante ze whiplr visitors begrijpen niet dat het een domino-feeling is

Durante democraten zouden echt moeten stoppen met doen alsof ze de kant van het politieke gangpad zijn perish voor de armen is, need zelfs de- gasprijzen perish found een money stijgen, brengen tienduizenden Amerikanen weer onder de armoedegrens. En dus, weet je, zijn energie stijgt found een paar buck. Raad eens hoe je je eten in the je stad krijgt. Dus i hebben meer mensen nodig —